cloud1-blogs-logo

16.8.2016

ISÄ, MITÄ SINÄ TEET TYÖKSESI? OLEN PILVESSÄ, KÄDET SYVÄLLÄ SAVESSA.

Ensin kävi mielessä, että mitä hittoa yritän sanoa. Puhunko intohimosta, heittäytymisestä vai hullun rohkeudesta? Kuulostaa enemmän ihanneavioliitolta tai addiktiolta, eikä pilveä kauppaavalta IT-asiantuntijalta.

pilvi

Kun Cloud1 perustettiin, halusimme yhdistää omat intohimomme ja asiakashyödyt. Palavasta rakkaudesta omaan työhön syntyi myös palava halu palvella asiakkaita. Ihan ensiksi poistimme ylimääräisen "läskin" asiakkaan ja osaajien välistä: toisin sanoen sulavakäytöksisen ja -sanaisen konsultin.

Meillä jokainen tekijä osaa enemmän kuin yhden tai kaksi asiaa. Moniosaaminen on kaiken lähtökohta. Se tarkoittaa useiden eri osa-alueiden teknologista osaamista, mutta myös muuta osaamista.

"Pitää ymmärtää mitä asiakas tarvitsee ja puhua selkokieltä, ei IT-slangia. Pitää tunnistaa taloudelliset realiteetit, ymmärtää miten projektit elävät. Mitä enemmän osaa, sitä parempaa palvelua voi asiakkaalle antaa."

Ongelmana on, että IT ja bisnes nähdään usein erillisinä, vaikka niiden pitää toimia yhteistyössä, jotta pilven valjastamiseen löydetään parhaat keinot. Me autamme yrityksiä tekemään yhteistyötä, rakentamaan tätä väliä kuntoon, poistamaan "läskiä", jotta ne menestyvät.

"Siirtymävaihe, jossa Paas-pilvimalli syö perinteistä IaaS-mallia on jo alkanut.

Microsoft Cloud Services

Pilvi ja PaaS ovat normaali kehityspolku. Sama, jota Netflix, Uber ja Airbnb kulkevat. Pitää pystyä tuottamaan enemmän ja ymmärtää laaja-alaisemmin asioita. Teknisesti tämän ymmärryksen konkretisoi pilvi, jossa teknologian avulla arvoa kasvatetaan, samalla kun moniosaajat sitä hyödyntävät.

Me keskitymme hallitsemaan ja hyödyntämään pilviratkaisuja oikein, jatkuvasti kehittäen. Ohjaamme asiakasta oikeaan suuntaan. Emme vain toimita ja lähde pois, vaan varmistamme, että asiat hoituvat ja eurot säästyvät.

Asiakkaat, jotka ovat valmiita ottamaan digiloikan pilveen, saavat meiltä tukea myös liiketoiminnan kartoittamisessa suhteessa uusiin teknologisiin mahdollisuuksiin. Näytämme konkreettisesti mitä hankinta- ja investointimallien vaihtaminen palvelumalleihin tarkoittaa kustannusmielessä ja miten uutta kustannusrakennetta käsitellään.

"Suurinta rohkeutta on olla oma itsensä."

Sanomamme ei ole uniikki, mutta sille tuntuu olevan tilaus. Kasvamme nopeasti ja tarvitsemme senioritason moniosaajia kiihdyttämään menoa entisestään. Haasteita on tarjolla, joskus jopa enemmän kuin pystymme vastaanottamaan.

Me emme ole vain töissä, vaan suhtaudumme asiakkaiden asioihin, kuin ne olisivat omiamme. Emme katso kieroon taustoja tai miten osaaminen on saavutettu. Oikea asenne ja kiinnostus parempaan lopputulokseen riittävät.

Tarjoamme kovan vertaisverkon niin tekijälle kuin asiakkaalle. Mikä tahansa osa-alue on kyseessä: arkkitehtuurin ja projektin ohjaus, IT:n ja liiketoiminnan sulauttaminen, uuden teknologian tuomat mahdollisuudet liiketoiminnalle ja erilaiset muut IT-asioihin liittymättömät ongelmat, osaajia löytyy todella kattavasti ja Suomen parhaimpia. Oletko sinä yksi heistä?


Harri Puupponen

Harri Puupponen

Toimitusjohtaja

Yrityksen perustaja, omaa vahvan kokemuksen IT-projekteista laidasta laitaan; integraatioista liiketoiminnan kehittämiseen. MVP-titteli 2012-2013. Harrilla on kädet edelleen savessa, etenkin Azure- ja PaaS-palveluissa.


LATAA WHITEPAPER

Lue, miten minimaalisella infralla toteutettiin hybridiratkaisu myynnin kehityksen ja asiakkuuksien seurantaan.

Cloud1 – Arkkitehtimme auttavat yrityksiä digitalisoitumaan

Meille digitalisoituminen tarkoittaa muutosta ihmisten toimintatavoissa ja työkaluissa. Me mukaudumme muutokseen päivittäin huipputiimeissämme. Hallitsemme pilven ja -tietoarkkitehtuurien salat ja DevOps on kuin kuvaus meistä: tekeminen, kommunikaatio ja koordinointi kulkevat käsi kädessä.

Vahvat visionäärit viihtyvät meillä, jokainen omilla vivahteillaan. Cloudilaiset pääsevät toimimaan erilaisissa projekteissa sekä startup että enterprise -hankkeissa, kuten: Azure-palveluiden, verkkokaupan integrointien, datan analysoimisen tai esimerkiksi IoT -liiketoiminnan kehittämisen kanssa.


Arkkitehtuuripalvelut, Azure Pro-Advisor ja Toteutusprojekti

cloud1

Näkemyksen vieminen yhden askeleen edelle muita on Cloud1:n DNA.

”On tärkeää kyetä visioimaan, mihin suuntaan asiat kehittyvät ja mitä palvelumalleja tulevaisuudessa menestymiseen tarvitaan. Kuitenkin on osattava viedä asiat eteenpäin vaiheissa ja hallitusti. Teknologisten taitojen lisäksi muutoksen johtaminen onkin yksi menestystämme luotsaava tekijä.”

Jos kolahti ja joukkueemme on juuri se hopealuoti, jota urasi tai yrityksesi kaipaa, aloita matka kanssamme.


azure

azure

azure

Azure yhdistää olemassa olevan teknologian uuteen turvaten vanhemmat toteutukset. Näin kehityspolku tulevaan avautuu ilman investointeja alustaan. Infran sijasta voidaan keskittyä esim. vain rajapintoihin ja datan työstämiseen.